Fotografija iz svlačionice pokazuje koliko je Džanan Musa blizak sa ocem i bratom

Donio pobjedu bh. reprezentaciji

Fotografija iz svlačionice pokazuje koliko je Džanan Musa blizak sa ocem i bratom

Endin Čaušević

Bh. košarkaši sinoć su u Skenderiji uspjeli da pobijede selekciju Bugarske sa 76:73.

Zmajevi su tako uspjeli da izbore plasman u finalnu fazu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvu gdje ćemo nastupati u grupi sa Francuskom, Mađarskom i Crnom Gorom.

Bh. košarkaši su sinoćnjoj utakmici uspjeli da pobijede kada je tri poena sa zvukom sirene postigao Džanan Musa.

Iako nije odigrao baš sjajan meč Musa je na kraju ipak pogodio kada je to bilo najvažnije i donio je pobjedu našoj selekciji koja nas je odvela u finalnu fazu kvalifikacija.

Nakon utakmice Musin brat Džennis objavio je sjajnu fotografiju iz svlačionice koja je oduševila fanove bh. reprezentativca.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Pobjedu s njima je proslavio i otac Rusmir, te su još jednom pokazali kakvu podršku pružaju Musi u svakoj utakmici bez obzira gdje se ona igrala.

Opis nije dostupan.

Top Komentari

Paradoks
Ima li još neki drugi igrač osim Muse, hebo vas on.
3 8
celikze
Koji glup naslov.Logicno ako nece sa babom i bratom kakav bi on bio covjek.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije