Šampionska i emotivna poruka Džanana Muse

Nakon vijesti da mora hitno na operaciju

Šampionska i emotivna poruka Džanana Muse

Haris Zilić

Vijest iz Španije da Džanan Musa mora hitno na operaciju šokirala je sve.

Musa mora na operaciju vrata nakon jednog duela u utakmici protiv Manrese. Problem je bio sa disajnim potevima pa se to mora što prije sanirati.

Ovo znači da Musu očekuje pauza, a da li je izgubljen za Breogan do kraja sezone klub će uskoro objaviti, kao i trenutno stanje našeg košarkaša u toku današnjeg dana.

Musa se oglasio na Twitteru i poslao poruku nakon situacije koja ga je zadesila.

"Momci, volim vas sve, borio sam se ne terenu, izborit ću se i s ovim i pobijediti. Vaš Musa", naisao je naš reprezentativac.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Podsjetimo Musa je u sinoćnoj utakmici protiv Manrese koju je Breogan dobio sa 98:94 bio najbolji pojedinac na parketu, ubacio je 18 poena i imao je devet skokova uz tri asistencije za 29 minuta provedenih na parketu.

Top Komentari

Zulfikar
InšaAllah da se ubrzo vrati jos bolji i jaci.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti