"Musa Turčine, nap**i se k****ne" slušao je u Beogradu, a sad je cijeloj Srbiji pokazao ko je zaista

Džanan Musa za primjer

"Musa Turčine, nap**i se k****ne" slušao je u Beogradu, a sad je cijeloj Srbiji pokazao ko je zaista

E. Ganibegović

Džanan Musa trpio je brojne gnusne uvrede kada je s Real Madridom gostovao u Beogradu, a nakon večerašnje utakmice pokazao je navijačima Partizana, ali i cijeloj Srbiji kakav je ustvari.

Košarkaši Real Madrida plasirali su se na Final-Four Eurolige u litvanski Kaunas nakon što su večeras u majstorici savladali Partizan.

Iako je Partizan imao veliku prednost u glavnom gradu Španije, Real Madrid na kraju je slavio pobjedu od 98:94 i plasirao se među četiri najbolja tima u Evropi.

Veliki doprinos pobjedi Kraljevskog kluba dao je i bh. reprezentativac Džanan Musa koji je bio najefikasniji u ekipi Real Madrida jer je uspio meč da završi sa 20 poena, šest skokova i četiri asistencije.

U drugoj utakmici u seriji ova dva tima došlo je do velike tuče pred kraj u kojoj je učestvovao i sam Musa, pa je tako u trećoj utakmici u Beogradu dočekan surovo.

"Musa Turčine, na***i se k****ne" samo je dio onoga što su mu skandirali u Beogradu navijači Partizana, no Musa je večeras svima pokazao koliki je gospodin.

Oglasi

Nedugo nakon završetka utakmice objavio je nekoliko fotografija na Instagramu, a u opisu je uprkos svemu prvo čestitao Partizanu na dobroj sezoni.

"Bez riječi, želim čestitati Partizanu na sjajnoj sezoni! Ponosan na svoju braću i fanove! Ovo je za vas Madridiste, ovo je Real Madrid", napisao je Musa.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Pored Real Madrida plasman na Final Four Eurolige osigurali su još Barcelona, Olympiakos i Monaco.

Vidjet ćemo da li Džanan Musa sa svojim timom može do titule u Euroligi. Jasno je da će na tom putu biti jedna od glavnih uzdanica Kraljeva. 

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
BRAVO MUSA LEGENDO! Tako to radi gospoda. To je razlika izmedju NAS i NJIH-prekodrinskih neandertalaca i njihovih kopiladi iz BOSNE I HERCEGOVINE koji sebe nazivaju srbima i hrvatima!!!!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi