Rivali strahuju od Muse, komplimenti na račun bh. reprezentativca sve govore

Igra u sjajnoj formi

Rivali strahuju od Muse, komplimenti na račun bh. reprezentativca sve govore

A. Čaušević

Džanan Musa je napravio pravi potez prelaskom u Breogan.

Musa je u potpunosti oživio karijeru, igra u fantastičnoj formi te je jedan od najboljih igrača lige koja je za mnoge najsnažnija u Evropi.

Bh. reprezentativac je prije nekoliko dana uništio Baskoniju. U pobjedi 89:83 postigao je 26 poena te je sa valorizacijom 36 bio najbolji igrač meča.

Musa je ranije proglašen i najboljim igračem lige decembra, a toliko je zaludio navijače Breogana da jednu od ulica u gradu Lugu žele nazvati po Musi.

Od sjajnog košarkaša iz Bihaća su počeli da strahuju i rivali. Komplimenti Moncha Fernendeza, trenera Obradoria narednog rivala Breogana idu tome u prilog.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

"Musa je velika zvijezda Endesa lige i to pokazuje svaki dan", poručio je Fernandez.

Inače, Musa i društvo će večeras imati poseban motiv da dođu do trijumfa. U slučaju pobjede nad jednom od najslabijih ekipa u ligi automatski bi izborili završni turnir Kupa Kralja.

Top Komentari

Klicko
Tako je Musa Bihacki tigre.Sve najbolje ti zelim
5 2
Eduard
Brao musa
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi