Pogledajte završne sekunde i veliko slavlje bh. košarkašica

BiH na Eurobasketu

Pogledajte završne sekunde i veliko slavlje bh. košarkašica

M. Šljivak

Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine plasirala se na Evropsko prvenstvo.

Izabranice selektora Gorana Loje danas su u ruskom Orenburgu savladale Švicarsku 67:62 i nakon 22 godine BiH će ponovo igrati na smotri najboljih evropskih selekcija.

Utakmica protiv Švicarske bila je izuzetno teška. Dugo su bh. košarkašice lomile neugodnog rivala i na kraju su ih uspjele slomiti.

Pobjedu je zakjučila Melisa Brčaninović sa linije slobodnih bacanja, a zatim je nastalo veliko slavlje bh. košarkašica.

Pogledajte.

Top Komentari

SonPen1946
Svaka cast nase dame, ponosni smo
5 0
Dr.Lehrer
Kad se zajedno ruke slože, svee se može, sve se može. Cure su svee do jedne zasluženo otisle na EP. Nema pojedinaca, u ekipnom sportu pobjedjuje samo tim. I kad se u takvom timu jos nadju dva ili tri dijamanta. Nemaa ekipe koja se nece dobroo namuciti da ne izgubi ili da vas pobjedi... Curama i ekipi zajedno sa selektorom svakaa cast!! Naklon do poda!!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije