Džebo produžila ugovor s Play Offom

Počele pripreme ŽKK Play Off

Džebo produžila ugovor s Play Offom

Midhat Šljivak

Nikolina Džebo, kapiten U-20 reprezentacije BiH, produžila je ugovor sa ŽKK Play Off.

Džebo sa sarajevskim timom potpisala novi jednogodišnji ugovor.

"Odlučila sam i naredne sezone nositi dres Play Offa s obzirom da smo prošle sezone pokazali da smo u samom vrhu bh. košarke. Ekipa je ostala u istom sastavu kao i prošle godine, smatram da imamo jednu od najperspektivnijih ekipa u regionu, sastavljenu od najtalentiranijih mladih igračica iz BiH i naš cilj je titula", rekla je Džebo.

Play Off je danas počeo sa pripremama u sljedećem sastavu: Nikolina Džebo, Nikolina Babić, Anđela Delić, Nikolina Delić, Jovana Marković, Almira Ćato, Valentina Galušić, Sandra Azinović, Iris Starčević, Vedrana Radosavljević, Teodora Ćeremidžić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Do početka nove sezone u Play Offu imaju namjeru angažovati još dvije igračice, kako bi dodatno ojačale roster.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.