Džemić: Čestitke Širokom, ali naš fokus je sada na Sutjesku

Trener Sparsa Realway

Džemić: Čestitke Širokom, ali naš fokus je sada na Sutjesku

Edmir Škorić

Trener domaćih Nedim Džemić govorio je za SportSport.ba nakon što je njegov tim pretrpio novi poraz.

HKK Široki je u 13. kolu prvenstva BiH savladao na Grbavici OKK Spars Realway rezultatom 64:77.

"Prije svega treba čestitati gostima, definitivno su u odličnoj formi što potvrđuje njihovo treće mjesto u ABA 2 ligi. Loš procenat šuta, nijedan raspoložen igrač u prvom dijelu, ali smo s druge strane pokazali karakter i uspjeli da se vrate. Mi nastavljamo s pripremom za Sutjesku", rekao je Džemić, dodavši:

"Bit će izuzetno teško protiv Sutjeske, ali nemamo izbora, mora da pobijedimo tu utakmicu".

Šta treba popraviti?

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Definitivno ćemo raditi na napadačkim sistemima. Bit će sigurno izmjena, ali moramo da popravimo taj užasno loš procenat šuta"

Top Komentari

Alpasinacxx
Biće to dobro, treba vremena za sve. Glvu gore i idemo oboriti Sutjesku. Odlična atmosfera i puna dvorana protiv Širokog je znak da se narod sve više zanima za Spars Realway.
1 1
user85
Popravljaju oni procenat šuta od početka sezone.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi