"Svaka naredna utakmica je šansa da pobjegnemo sa dna"

Meč se igra sutra sa početkom u 12 sati

"Svaka naredna utakmica je šansa da pobjegnemo sa dna"

Samir Mlaćo

Spars Realway će sutra u okviru 14. kola ABA 2 lige ugostiti lidera na tabeli Borac iz Čačka.

Meč se igra u 12 sati, a na klupi Sparsa će debitovati novi tener Nedim Džemić.

"Igramo protiv ekipe, koja ne samo da je prva na tabeli, to je ekipa koja definitivno igra i najbolju košarku. Našu situaciju svi odlično znaju i nama je svaka naredna utakmica , doslovno „biti“ ili „ne biti“. Svaka naredna utakmica je šansa da se konačno pobjegne sa dna tabele", rekao je Nedim Džemić, trener Spars Realway.

Meč je najavio i Nejc Klavžar.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Sutra nam dolazi jedna vrlo ozbiljna ekipa, koja je svojim igrama pokazala da nije slučajno prva. Mi ćemo dati sve od sebe, da uz dobru energiju dočekamo Borac. Nadam se da će nas i publika sutra podržati i doći u što većem broju i da uz njihovu podršku pokušamo pobijediti i da se još više psihički podignemo za naredne utakmice“, dodao je Klavžar.

Iz Spars Realway pozvali su navijače na podršku.

Top Komentari

Alpasinacxx
Sretno!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi