"Nastavljamo svoju borbu"

Novi poraz Sparsa

"Nastavljamo svoju borbu"

S. Mlaćo

Spars Realway nije mogao do pobjede protiv Splita.

Bilo je 84:81 za goste u veoma kvalitetnom meču.

Minut prije kraja meča bilo je 79:79, a onda Splićani pogađaju tricu, da bi više znanja i sreće u neizvjesnoj završnici imali gosti.

Svoje viđenje meča dao je trener Sparsa Nedim Džemić.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Prije svega čestitke ekipi Splita na pobjedi. Zaista moram čestitati i našim momcima koji su svih 40 minuta uspjeli kompenzirati sve ono u čemu smo barem večeras bili slabiji uz taj nevjerovatno visok procenat šuta u prvom poluvremenu, gdje i mi imamo sigurno krivice. Zaista je bilo teško ostati u egalu sa takvim procentom šuta i objektivno, širom rotacijom. Mi i dalje nastavljamo svoju borbu, i dok god postoje šanse dat ćemo sve od sebe da pokušamo ostati u ligi", kazao je Džemić.

Sparsi su i dalje na posljednjem mjestu sa omjerom 3-13.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi