Džemić: Nadamo se da ćemo nastaviti niz pobjeda

Spars Realway gostuje u Crnoj Gori

Džemić: Nadamo se da ćemo nastaviti niz pobjeda

Košarkaše Spars Realwayja u sklopu 22. kola regionalne ABA 2 lige čeka gostovanje u Crnoj Gori.

Priliku da ostvare petu pobjedu u nizu izabranici Nedima Džemića će imati danas u 18:00 sati kada će snage odmjeriti sa Lovćenom iz Cetinja, koji se nakon dosadašnjeg dijela šampionata nalazi na sedmoj poziciji.

Uoči same utakmice u taboru sarajevskog kluba vlada optimizam i nada da mogu nastaviti svoj pobjednički niz.

“Ekipa Lovćena je uvijek i protiv svih ekipa favorit na domaćem terenu. Mi ćemo kao i do sada na svakoj utakmici dati svoj maksimum i nadamo se nastaviti niz pobjeda na gostovanjima", izjavio je Džemić.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

Očekivanja je iznio i Branislav Đekić, MVP iz prošlog kola.

“Dosta napora smo uložili da se podignemo sa posljednjeg mjesta na tabeli. Očekuje nas teška utakmica protiv Lovćena, za nas jako bitna u borbi za opstanak u ligi. Daćemo sve od sebe da donesemo još jednu pobjedu", riječi su Đekića.

Top Komentari

Hamza_Prasovic
Naprijed Sparsi!!!!!
1 0
Alpasinacxx
Odličan trener, puno sreće za Džemićevu ekipu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi