Džemić: Neće biti lako, ali idemo na pobjedu

Spars Realway gostuje Sutjesci

Džemić: Neće biti lako, ali idemo na pobjedu

Pred košarkašima Spars Realweyja je gostovanje u Nikšiću u sklopu 15. kola ABA 2 lige.

Izabranici Nedima Džemića u prošlom kolu su iznenađujuće slavili nad liderom Borcem, a taj trijumf dodatno je podigao samopouzdanje u svlačionici pred nadolazeći susret sa Sutjeskom.

Potvrdio je to i sam Džemić na današnjoj konferenciji za medije.

"Pobjeda nad Borcem nam je dala ogroman stimulans i energiju. Mi smo u takvoj situaciji da u svakoj utakmici moramo ići na pobjedu, pa tako i protiv Sutjeske o čijim kvalitetama ne treba trošiti riječi. Dovoljno je vidjeti da imaju samo jedan poraz u ABA 2 ligi na svom terenu...", kazao je Džemić.

Novinarima se obratio i Adin Vrabac.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Pobjeda nad Borcem nam je dala snagu i energiju. Svjesni smo da neće biti lako u Nikšiću i da ćemo morati uložiti ogroman fokus i energiju da bismo pobijedili. Mi nemamo izbora, u svakoj utakmici idemo na pobjedu", poručio je košarkaš Spars Realwayja.

Utakmica između Sutjeske i Spars Realwayja se igra sutra od 20:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi