Džemić: Umor je učinio svoje

Spars Realway poražen od Čapljine

Džemić: Umor je učinio svoje

Košarkaši Spars Realwayja doživjeli su poraz u sklopu 17. kola prvenstva BiH.

Sarajevski tim je na svom terenu ugostio Čapljina Lastu, a nakon produžetaka iznenađujuće je na kraju poražen rezultatom 81:84.

Trener Nedim Džemić čestitao je gostima iz Hercegovine na onome što su pokazali večeras, a kao razlog poraza Spars Realwayja označio je umor...

"Nismo se uspjeli oporaviti od utakmice sa Širokim. To nije bilo samo fizički teška utakmica u smislu potrošnje, nego prije svega i na mentalnom nivou. Bili smo potrešni. Nismo stigli izbrojati ni broj slobodnih bacanja, zicera...", kazao je Džemić, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Čestitam Čapljini, pokazali su kako se treba boriti u borbi za opstanak. Kod nas je umor učinio svoje."

Najefikasniji u timu Spars Realwayja bili su Nedim Buza i Kenan Kamenjaš sa 12 postignutih poena.

Top Komentari

Alpasinacxx
Nema veze idemo dalje. Prejak je ovo ritam i za ekipe sa puno širim rosterom, a ovima gori pod nogama...
1 0
Haresolina
Gledao utakmicu. Trener je bio najumorniji. On je izgubio utakmicu. Uporno držao u igri katastrofalnog Zahiragića. Kamenjaš nedovoljno u igri....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi