Džidić: Nismo dali Slobodi da nas nadskače

Čapljina bolja od Tuzlaka

Džidić: Nismo dali Slobodi da nas nadskače

Košarkaši Čapljine nastavili su sa sjajnim igrama.

Nakon što su namučili Igokeu, savladali Bratunac u gostima, jučer je formu ovog hercegovačkog tima na svojoj koži osjetila i OKK Sloboda koju je Čapljina nakon preokreta pobijedila 74:72.

Trener Boris Džidić nakon ovog trijumfa za SportSport.ba kaže slijedeće:

"Prije svega, čestitke mojim igračima. Nisu se predavali ni jednog trena, čak i kad smo bili u velikom zaostatku sredinom treće četvrtine. Iako nam je rotacija bila jako mala (sedam igrača), uspjeli smo u finišu utakmice opet preokrenuti rezultat."

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Mislim da smo osim velike energije imali i pametna napadačka riješenja u ključnim momentima. Nismo dali Slobodi da nas nadskače a čak smo u tranzicijskom dijelu, kojeg smo se pribojavali, nadvisili protivnika "(18-6 poeni iz kontre).

Momčad Čapljine u slijedećem kolu na svom parketu dočekuje HKK Široki.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti