Džikić ljut: Ovi moji hoće da igraju Euroligu?

Trener Budućnosti sasvim iskren

Džikić ljut: Ovi moji hoće da igraju Euroligu?

M. Šljivak

Budućnost je uspjela da pobjedom nad Igokeom (90:86) ostvari plasman u polufinale ABA Superkupa koji se igra u Laktašima.

Iako su Igosi vodili većim dijelom meča na kraju je Budućnost u samom finišu došla do trijumfa i šampion ABA lige je prošao dalje.

Nakon meča trener tima iz Podgorice Aleksandar Džikić bio je itekako ljut na igru svojih izabranika.

"Meni neke stvari nisu jasne. U prvom poluvremenu 26 poena Igokee sa centarskih pozicija, a ovi moji hoće da igraju Euroligu? Svi treba da se zamisle... Na kraju smo pokazali pravo lice, ali gdje je to lice bilo 35 minuta?. Znači, imamo neko dugmence, mi hoćemo, mi nećemo. Ako ovako nastave, neće da bude dobro. Neki moraju dobro da se zamisle. Moraće da brane svoje ime, rejting, ali i ugovore", rekao je Džikić.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Budućnost u borbi za finale igra protiv Partizana, a meč se igra u subotu od 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi