Džikić nakon neočekivanog poraza: Vidjet ćemo šta dalje

Krka savladala Budućnost u Novom Mestu

Džikić nakon neočekivanog poraza: Vidjet ćemo šta dalje

Igranje na tri fronta itekako utiče na ekipu Budućnosti, koja je večeras u Novom Mestu upisala drugi uzastopni poraz u ABA ligi, a peti uzastopni u svim takmičenjima.

Posljednjeplasirana ekipa ABA lige, Krka, je neočekivano slavila rezultatom 69:64, a slaba partija Budućnosti se mogla nagovijestiti već u prvoj četvrtini u kojoj su Podgoričani postigli samo pet poena.

"Čestitam Krki na zasluženoj pobjedni. Mi nismo igrali dobro, ušli smo previše opušteno na početku, iako već tri dana pričamo o opasnosti utakmice u kojoj svi očekuju da pobijediš, što bi bilo i normalno - drugi na tabeli i prvak ABA lige igra protiv posljednjeplasiranog tima", istakao je nakon poraza svoje ekipe trener Aleksandar Džikić, pa dodao:

"To očigledno nije bilo dovoljno. Vidjećemo šta ćemo da radimo dalje... Ne razmišljam sada o novim igračima već samo o tome šta će biti naš sljedeći korak".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi