Svetislav Pešić očitao lekciju crnogorskim novinarima: Zamislite bezobrazluka, je** te!
Budućnost je sinoć pokazala da pobjeda nad CSKA nije bila slučajnost, pošto je sa 67:64 savladala Barcelonu

Nakon utakmice u Morači

Svetislav Pešić očitao lekciju crnogorskim novinarima: Zamislite bezobrazluka, je** te!

Podgorička Budućnost je sinoć u Morači savladala još jednog velikana evropske košarke, ekipu Barcelone.

Prepuna Morača je svjedočila dramatičnoj završnici ovog euroligaškog susreta, a bilo je dosta burno i nakon utakmice, na press konferenciji.

Trener Barcelone, legendarni Svetislav Pešić, je prije zvaničnog početka press konferencije očitao lekciju crnogorskim novinarima zbog njihovog odnosa prema njegovom kolegi na klupi Budućnosti, Aleksandru Džikiću.

"Već ste smijenili trenera, je** ga. Trenera koji pobjeđuje! Vi ga mijenjate poslije dvije utakmice. Vi ga mijenjate! Evo, vidiš, pokazao vam je da možda nije loš trener, donio vam je titulu, a vi ga mijenjate nakon dvije utakmice koje je izgubio. Zamislite tog bezobrazluke, je** te! Zamislite bezobrazluka, čovjeka koji vam je donio titulu poslije toliko godina", poručio je Pešić, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Vi to znate, vi ste tu u Podgorici. Koliko je bilo od titule, 15-16 godina? Petnaest? Vi mijenjate trenera poslije dvije utakmice u evropskoj ligi?! Da nije pobijedio u Baru promijenili biste ga. Ne gazda nego vi... Vi koji sve znate... Samo što ne operišete, je***a. Sve znate, samo ne znate da operišete, hajdemo sa pitanjima..."

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi