17

Komentari (17)

henna
Molim sve dobre ljude i naravno prvo Redakciju sa.ba. molim vas pročitajte samo par pisanja meni od maloljetnog delikventa @alias3 + po svom njegovom pisanju ja nemam riječi ili ostanem PAFF.
Supruzi sam dao jednom da pročita i nikada više a u zadnje vrijeme ništa ni ja ne čitam.
Lijep pozdrav svima samo bi Redakciju ss.ba zamolio da djeca ili neko drugi da čita ove GADOSTI od njega.
Lijep pozdrav
henna
@alias3 MAJMUNE , sarajevska raja te može samo da žali i žali te. Pogledaj tvoje psovke?.
To može samo bolesna osoba i ti si za Jagomira . DEBILU
Zubandan
finale Eurolige i rezultat je takav da oba tima zajedno zabiju ko jedan tim u NBA ligi. Razlika izmedju NBA i Eurokosarke je sto u Evropi loptu razvlaci jedan igrac skoro cijeli napad,dok je u NBA poenta sto vise dodira i razvlacenje odbrane.
glad
Odlična posjeta i organizacija. Dobro je za sport da budžovani ne pobjeđuju uvijek.
haris1000
Meč je bio revija promašaja, ni f od fantastično
King_Kenny
...ovako ce i subotu proci u fudbalu,samo sto tu nece biti nimalo neizvjesno,rjesava ih gigant sa Anfielda do 30.minute...
henna
Eto yebo ti on mater usta. Kad neće on da napiše ja ću ****a ti materina odvratna.
Toniche
Titula u Manchester a druga u Madrid.. Više srece 2052.. To jr za 30ak godina tako se to looserpoolu posreci ponekad..
Realist
Ova titula Efesa pokazije koliko je sranje ovaj sustav eurolige. Ljudi se citavu sezonu za****vaju jer zanju koliko im je pobjeda potrebno za play off i odmaraju se, pa onda fođu i osvoje titulu.
axel42
Kae fantastičan meč a ono 58 : 57 rezultat!
K79
pa i ja to nešto kontam jbt
axel42
Pa fantastično bi bilo da je bilo preko 100 poena, košarka je to. Nekažem da nije bila interesantna utakmica ali daleko od fantastične.
King_Kenny
@axel42 ...ovo je europska kosarka,nije NBA...u Europi je odbrani bitna koliko i napad,dok se tamo samo ispucavaju,a odbranu malo ko igra...
Artur
Bravo Bravo !!!! Jos u subotu uzeti i poslati nazad kuci.....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti