7

Komentari (7)

celikze
Kada trener kaze igramo uvijek na pobjedu to je trener.Kada se izvuku grupe u fudbalu nase hovnene motike kazu,prvo mjesto je rezervisano za OVE ili ONE.Istoga trena bi mu zvalje razvalio.
stranputica
Tako je. Onda i igrači imaju povjerenje u trenera i on u njih, što je jako bitno. Naravno, nekad dobiješ, nekad izgubiš čak i od slabijih, ali to je sport. Važan je ovaj stav i želja i zalaganje. Kad to navijači vide, bez obzira na rezultat podrška neće izostati. Da li neko zna ko prenosi utakmicu? Pozdrav!
AlenSkY
Kako sam ja cuo prenosi Sportklub 3
stranputica
user1582456981
E kad neko kaze nije do presjednika saveza, Teletovic ga doveo licno, sad mnogi pljuju Teletovica, vidi sta uradio sa Razijom i zenskom kosarkom,, Bosnic je vrhunski trener.. Kamo srece da nam je i u ostalim sportovima ovako dobar selektor... Samo prave ljude na prava mjestaa... Ne mogu prebolit nikada da nam savez u nogometu vodi covjek koji ne voli BiH.
sslazio
Da nam je ovakav jedan u svakoj reprezentaciji. Garantujem da bi igrali svako evropsko prvenstvo bar (i u fudbalu).
VenamaHrabrih
I kad neko kaže da nije do trenera. Ovo je pravi čovjek na pravom mjestu!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.