Embiid se pridružio Stephu Curryju
(Foto: EPA)

Dobiće ogroman novac

Embiid se pridružio Stephu Curryju

M. Šljivak

Zvijezda Philadelphia 76ersa Joel Embiid potpisao je ugovor sa američkim proizvođačem sportske opreme, kompanijom Under Armour.

Embiid, koji ulazi u petu sezonu sa 76ersima, nije bio pod ugovorom sa nekom od velikih kompanija. Under Armour je to iskoristio i doveo ga je pod svoje okrilje.

Glavna zvijezda ove kompanije je svakako Stephen Curry iz Golden State Warriorsa, a sigurno je da ugovori nisu mali i da vrijede stotine milione dolara.

Embiid je propustio dvije od pet NBA sezona zbog povreda, ali ono što je igrao odradio je zaista sjajno jer je na prosjeku od 23 poena i 11 skokova po utakmici.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi