Emir Sulejmanović dobar na povratku na parket

Vratio se nakon povrede

Emir Sulejmanović dobar na povratku na parket

M. Šljivak

Emir Sulejmanović vratio se danas na parket nakon povrede i odigrao je dobar meč u pobjedi Breogana nad Gipuzkoom (83:71).

Breogan se nalazi u sjajnoj seriji. Ovo im je četvrta pobjeda u nizu i ekipa polako ide prema sredini tabele, nakon što su imali veoma loš početak sezone.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Emir Sulejmanović se nakon kraće pauze zbog povrede vratio na parket u današnjem meču. Na parketu je proveo 20 minuta i ubacio je devet poena, te je uhvatio šest skokova.

Domaće je do trijumfa vodio Salva Arco sa 15 koševa, a dvocifren učinak imali su još Alec Brown koji je imao 12 poena i 11 skokova, te Aleksandar Cvetković sa 11 koševa.

Kod gostiju je Vyacheslav Bobrov ubacio 14 koševa, Nevels je dodao 12, a Perez 11 poena.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

ACB liga, 15. kolo:

Breogan - Gipuzkoa 83:71
Joventut - Valencia 83:74
Unicaja - Tenerife 61:78
Gran Canaria - Fuenlabrada 91:75

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi