Emir Sulejmanović ubacio pet poena u porazu Breogana

Igrao 16 minuta

Emir Sulejmanović ubacio pet poena u porazu Breogana

M. Šljivak

Breogan je u 17. kolu ACB lige poražen na svom parketu od Valencije rezultatom 65:77.

Breogan je imao dobro otvaranje ovog meča, ali je Valencia u finišu prve dionice okrenula meč u svoju korist (17:20), te su dopustili domaćem timu još samo jedno vodstvo utakmici.

Na poluvrijeme su gosti otišli sa pet poena prednosti (30:35), da bi u nastavku Valencia ipak pokazala kvalitet više i lagano je došla do trijumfa.

Bh. košarkaš Emir Sulejmanović se u ovom meču vratio na parket nakon povrede. Ubacio je pet poena, te je uhvatio dva skoka za 16 minuta na parketu.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Alec Brown je bio najefikasniji u domaćem timu sa 16 poena i osam skokova, dok su kod gostiju Doorenkamp i Thomas ubacili po 15.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi