ESPN: Tatum i Brown ponuđeni za Davisa
Od dolaska u NBA ligu Anthony Davis dominira pod koševima, a ove sezone je na prosjeku od 28 poena i preko 12 skokova po meču (Foto: EPA)

Celticsi u igri za zvijezdu Pelicansa

ESPN: Tatum i Brown ponuđeni za Davisa

M. Šljivak

Anthony Davis želja je Boston Celticsa, pa je najtrofejniji tim NBA lige odlučio poslati zanimljivu ponudu za jednog od najboljih košarkaša lige.

Prema informacijama do kojih je došao novinar ESPN-a Stephen Smith, generalni menadžer Celticsa Danny Ainge spremio je veoma dobru ponudu za Davisa, a u nju su uključeni i Jayson Tatum i Jaylen Brown.

Radi se o igračima za koje se vjeruje da su budućnost Celticsa. Ipak, tim iz Bostona ih je spreman žrtvovati na putu prema Davisu i očigledno čine sve da 'Obrva' zaigra u zelenom dresu.

Sa druge strane interes za zvijezdu Pelicansa pokazuju i Los Angeles Lakersi. Žele ga pridružiti LeBronu Jamesu i napraviti ponovo velike Lakerse.

Međutim, ponuda Celticsa u kojoj su Tatum i Brown sigurno je mnogo impresivnija za Pelicanse, a da li će Davis kod Kyrieja Irvinga ili kod LeBrona Jamesa, vidjet ćemo u narednom periodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi