18

Komentari (18)

Ibro
Mislim da Njemci uzimaju a i domacini su . Slovenija se odlicno vratila u trecoj cetvrtini i preuzela vodstvo ali onda Doncica umor usporava i tad su Poljaci i pobijedili.
Zulfikar
Vatreni ovo uzimaju a onda ludilo i dernek u Busovaći..
Zulfikar
Aaa i oni ispali, joj nema derneka na zapadnoj obali…
Turgut2
Haha hebo nisam ni znao da poljaci i igraju kosarke
pitariistok
Ponitka igra cijelo prvenstvo vrhunsku kosarku...
Edin Merlin
Komentator sa PTPC vrišti od dragosti jer je Slovenija ispala..!!! Kakav futavac..!
user1648586005
Zao mi je Slovenaca, kvalitet imaju ali im fali kontinuitet. Sve u svemu jako dobro prvenstvo, uzivanje u svakoj utakmici.
Realno01
Kakav kvalitet imaju? Ako mislis da imaju jednog od najboljih igraca svijeta onda je tako ali ko tim su nula. Covjek mora 47 poena dati da pobjede . Zamisli zaustavis tog covjeka i eto ti pobjede kao veceras Poljaci. Ovaj Eurobasket je vrhunski nakon dugo dugo vremena.
user1648586005
Nemas ti dvije ciste u glavi
Toniche
Senzacija je za novinare sportsport jer nemaju veze sa košarkom.. Realno Slovenija ima par igraca i to je to.. Jesu li kvalitetniji pa jesu nešto ali Poljska je vrhunska ekipa.. Mozda nece uzeti medalju ali definitivno su tu negdje sa Slovenijom.. Puno više rade i puno bolji u obrani.. Slaughter + Ponitka top kombinacija.. Dva dobra centra.. Pokretljivi u obrani.. Dobar trener.. Nije bilo 20 razlike samo zato jer su trecu cetvrtinu imali šut 1 od 13 i sudije malo pogurale.. Inace bi bilo 20 razlike za Poljsku na kraju..
King_Kenny
@Toniche ...Spanija uzima ovo,imaju Scariola na klupi i dobro poslozenu ekipu bez velikih zvijezda...Francuska isto u finalu...Srbija,Grcka i Slovenija su ekipe koje imaju po jednu veliku zvijezdu,a ostalo sve prosjek,plus tu nema ni zajednistva,cim se tu ide na samo jednog igraca nema od te ekipe nista...
K79
pa kad slovenija ima samo par igrača kako to da su oni aktuelni prvaci evrope?! naravno da je senzacija kad prvak ispadne od poljske koja u polufinalu nije bila 30 godina i više . Problem Slovenije je trener koji nema nikakav autoritet Dončić i Dragić samo nešto serendaju i igraju na svoju ruku inače Slovenija na svim pozicijama ima kvalitetne igrače al svaka čast poljskoj baš mi je drago da su uspjeli dobiti ovo sasvim zasluženo poz
SarajFK
Ispade znaci i Bosna 2
Realno01
Ovo je senzacija samo onome ko nije pratio i ne prati Kosarku. Ko god prati ovaj Euro moze vidjeti da konacno timska igra dolazi do izrazaja
Toniche
Upravo tako, a sa druge strane realno Slovenija ima Dragica i Doncica.. Tu j tamo prepelic.. A poljska ima 2 solidna centra, ima Slaughtera vrhunskog, Ponitka isto tako i gine covjek.. I imaju jos 3 igraca koji igraju vrhunsku obranu.. Ekipa top, trener dobar..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.