Sjajna sedmica za Miralema Halilovića

U Eurocupu

Sjajna sedmica za Miralema Halilovića

H. Zilić

Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Halilović iza sebe ima sjajnu sedmicu.

Halilović je uvršten među najkorisnije igrače devetog kola Euorcupa.

Naš košarkaš je u porazu svog Levalloisa od Lietkabelisa rezultatom 96:89 meč završio sa double-double učinkom od 19 poena i 11 skokova, čemu je dodao i dvije asistencije.

Samo dva košarkaša su u devetom kolu imala bolji index korisnosti.

Potražite više informacija na temu Eurocup:

Homesley je u trijumfu Hamburga protiv Turk Telekoma rezultatom 94:74 meč zvaršio sa 29 poena, 11 skokova i šest asistencija, a raspucan je bio Brodziansky koji je ubacio 31 poen i dodao pet skokova u trijumfu Joventuta protiv Lokomotiv Kubana rezultatom 100:77.

Ovome dodajmo da je Halilovićev Levallois nakon devet odigranih kola na osmoj pozicji grupe A sa omjerom 4-5, a u posljednjih pet mečeva upisali su tri poraza.

Top Komentari

stranputica
Bravo Miki!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi