Eurocup: Partizan izgubio dobiveno u Badaloni, Mornar i Cedevita - Olimpija također poraženi
Foto: Nanterre BC

Loš dan za abaligaše u Eurocupu

Eurocup: Partizan izgubio dobiveno u Badaloni, Mornar i Cedevita - Olimpija također poraženi

Loša večer u Eurocupu je iza abaligaških momčadi. 

Ekipe Mornara, Cedevita - Olimpije i Partizana ubilježile su poraz u uvodnim utakmicama svojih skupina u Eurocupu.

Košarkaši Partizana gostovali su u Badaloni kod Jouventuda i velikim dijelom utakmice kontrolirali i igru i rezultat, no sredinom posljednjeg perioda desio se veliki i neobjašnjiv pad u timu Vlade Šćepanovića. Vodio je Partizan pred kraj trećeg perioda i 15 koševa razlike no ni to nije bilo dovoljno pa je Jouventud u posljednjih nekoliko minuta napravio ogroman preokret i iščupao pobjedu u susretu grupe A rezultatom 85:82. 

Jouventud je s 18 koševa predvodio veteran Pau Ribas sa 18 koševa dok su po 14 dodali Conor Morgan i Nenad Dimitrijević. Kod Partizana bolji od ostalih bili su Thomas sa 15, te Gordić i Jaramaz sa po 12 poena. 

Potražite više informacija na temu Eurocup:

Mornar je u Ulmu imao 14 koševa viška na poluvremenu, no u trećem periodu Barani su doživjeli ogroman pad i Nijemci su je riješili rezultatom 30:11 i do kraja samo dotukli Mornar koji je u drugom poluvremenu igrao neprepoznatljivo lošu košarku. Osetkowski s 22 poena i Caupain s 18 bili su najbolji kod pobjednika dok je kod Mornara Whitehead zabio 25 koševa a Pullen je dodao 15. Ulm je slavio rezultatom 84:76. 

Sličan scenarij doživjela je i Cedevita - Olimpija u Nanterreu. Slovenci su dobro igrali i imali prednost no bodovi na kraju ostaju u Francuskoj. Nanterre je slavio sa 80:76, a Kandrick Perry s 21 poenom i Jaka Blažič s 19 bili su najbolji kod Ljubljančana u ovom porazu. Isaia Cordinier bio je najbolji kod Nanterrea s 20 poena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi