Musa stigao u Beograd, a mnoge je iznenadio odgovorom kakav doček očekuje od navijača Zvezde

Ističe da se nada prijateljskom dočeku od navijača Zvezde

Musa stigao u Beograd, a mnoge je iznenadio odgovorom kakav doček očekuje od navijača Zvezde

Samir Mlaćo

U Euroligi se nastavljaju uzbuđenja, a posebna spektakl biće večerašnji duel Crvene Zvezde i Real Madrida.

Radi se o meču 15. kola, a Real je u sjajnoj formi. Ima čak 13 pobjeda i tek jedan poraz, a u centru pažnje sigurno će biti bh. reprezentativac Džanan Musa.

On je stao pred kamere medija iz Srbije i otvoreno odgovorio na brojne teme.

Kazao je da očekuje tešku utakmicu i da je protiv Zvezde i Partizana u Beogradu uvijek teško igrati.

"Očekujem paklenu atmosferu i nadamo se da ćemo mi slaviti", kazao je Musa, a zatim dobio pitanje o tome kakav doček očekuje od navijača Zvezde.

"Prijateljski. Mislim da će biti paklena atmosfera kao i uvijek u Beogradu, ali zadovoljstvo je ovdje igrati. Za takve utakmice se trenira, jedva čekaš da istrčiš na parket", rekao je Musa, no biće zanimljivo vidjeti da li će to baš biti prijateljski.

Oglasi

Srbijanske kolege su Musu pitali da li će novu eventualnu titulu prvaka Evrope slaviti uz hit "Bosnom behar probeharao", što je već ranije učinio.

"Nadam se da ću pjevati istu pjesmu, ali dug je put. Mi se spremamo za svaku utakmicu isto, ali ako osvojimo zapjevat ću opet, što da ne".

Novinarima u Srbiji bilo je zanimljivo i to što Musa često djeluje objave nakon pobjeda FK Sarajevo. On nije krio ljubav prema bordo klubu, a poznato je da mnogo prati nogomet.

"Od malena sam veliki navijač FK Sarajevo i to svi znaju. Nogomet pratim možda i više od košarke i poznato je da sam veliki fan nogometa", dodao je bh. reprezentativac.

Dobio je i pitanje da li će ispratiti srbijanski vječiti derbi Partizana i Zvezde, no bio je veoma 'oprezan'. Svjestan da je rivalitet veliki i da svaka rečenica se pomno prati.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Fokusiran sam sada na našu utakmicu, to mi je važnije od srbijanskog vječitog derbija", jasan je bio Musa.

Duel Crvene Zvezde i Reala igra se večeras od 19 sati.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi