Crvena zvezda odigrala užasno drugo poluvrijeme u Atini i vjerovatno izgubila šanse za TOP 8
FOTO: EPA

Pantaa slavila u 28. kolu Eurolige

Crvena zvezda odigrala užasno drugo poluvrijeme u Atini i vjerovatno izgubila šanse za TOP 8

H. Zilić

Do kraja regularnog dijela Eurolige ostalo je još šest kola i očekuje nas velika borba za plasman u play off. 

Jednu od ključnih utakmica igrala je Crvena zvezda, beogradski tim je gostovao u Atini kod Panathinaikosa koji je izgubio sve šanse za plasman u TOP 8.

Zvezda je bila još u matematičkoj igri za play off i odlično su otvorili susret.

Prvu četvrtinu Zvezda je dobila rezultatom 9:17.

Isti ritam nastavili su u drugoj četvrtini, a na poluvremenu su imali 13 poena razlike na semaforu je rezultat glasio 29:42.

Treća četvrtina donosi pad u igri Crvene zvezde što domaći Panata koristi. Tim iz Atine odigrao je odlično treću četvrtinu dobio sa 23:13 i vratio susret u egal.

Oglasi

To je značilo da nas u posljednnjoj četvrtini očekuje prava drama, međutim Zvezda je totalno ispala iz ritma i Panata je privela meč kraju trijumfom rezultatom 75:66.

Panatu je do trijumfa predvodio Papagiannis sa 17 poena, sedam skokova i dvije asistencije, pomagao je Williams sa 13 poena.

Kod Crvene zvezde Nedović i Petrušev su postigli po 12 poen.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Panati ovaj trijumfa nije puno toga donio, ali Zvezdi je možda odnio i posljendju nadu da se bori za Play off u finišu regularne sezone.

Zvezda je sada na omjeru 12-16 i šest kola prije kraja zaostaju tri trijumfa za TOP 8 pozicijama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi