Fantastičan pas LeBrona za zakucavanje "Cousinsa"

Odlična akcija Jamesa i Davisa

Fantastičan pas LeBrona za zakucavanje "Cousinsa"

Upravo je u toku NBA All Star duel u kojem snage odmjeravaju Tim LeBron i Tim Steph, a izuzetno lijepu akciju su početkom utakmice izveli upravo LeBron James i Anthony Davis.

Iako prvo poluvrijeme nije obilovalo posebno atraktivnim potezima, prema All Star standardima, ipak je donijelo par sjajnih akcija, uz naravno veliki broj pokušaja za tri poena.

Jedna od najljepših akcija viđena je početkom utakmice kada je LeBron James pasom od parket uposlio Anthonyja Davisa za alley-oop zakucavanje.

Inače, Davis na ovoj utakmici nosi dres sa brojem i prezimenom svog saigrača iz Pelicansa DeMarcusa Cousina, koji je u januaru zadobio tešku povredu Ahilove tetive.

@antdavis23 rocking @boogiecousins’ jersey in the All Star Game ✊🏽

A post shared by Bleacher Report (@bleacherreport) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi