Fantastična atmosfera u svlačionici Brooklyn Netsa nakon pobjede protiv Clevelanda

Dinwiddie i Musa u prvom planu

Fantastična atmosfera u svlačionici Brooklyn Netsa nakon pobjede protiv Clevelanda

E. Čaušević

Košarkaši Brooklyn Nesa slavili su sinoć u gostima protiv Cleveland Cavaliersa sa 108:106.

Junak Netsa sinoć je bio Dinwiddie koji je u posljednjim sekundama donio pobjedu svom timu. Reuzltat je bio 106:106, a onda je Dinwiddie uzeo loptu u ruke i pogodio za pobjedu Netsa rezultatom 108:106.

Zapaženu minutažu imao je i mladi bh. košarkaš Džanan Musa koji je na parketu je proveo skoro 23 minute. Musa je za to vrijeme uspio da upiše osam poena, tri skoka i jednu asistenciju.

Trener Kenny Atkinson sve više daje šansu Musi da se dokaže, što to ovaj Bišćanin itekako koristi. Treba dodati da u svlačionici Netsa vlada sjajna atmosfera, a to najbolje pokazuje video nakon sinoćnje pobjede.

Top Komentari

BosnianKing2
Njima musa ko dvorska luda, parkiraju ga na terenu gdje im se cefne, a opuca na kos samo kad mu namignu sad smijes.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti