6

Komentari (6)

sslazio
Mislio sam da ne moze gore od fifa rang liste, ali fiba ih je prekucala posteno. Najgluplji poredak u bilo kom sportu je ovaj.
user1597698961
Jahahaha Belgija sesta repka svijeta?Belgija!! ,,pa ja ne znam imaju li oni ijednog nba igraca ili euroligasa uostalom nemaju rezultata otkud sesti.. Pa njima je najbolji igrac sen van rosom iz valencie... Bjelorusija 11?? Pa ko igra za njih uopste,ne znam nijednog bar malo poznatog igraca
King_Kenny
@user1597698961 ...u pitanju je zenska kosarka...mada sam ja razocaran da su nase kosarkasice ovako slabo plasirane nakon dobrih rezultata na EP i u ovim kvalifikacijama.
user1597698961
Vidim sad ali mislim da maloprije nije pisalo ,a na sliku nisam obracao paznju,maloprije je pisalo fiba za muskarce ,i nakon dvije pobjede ove zadnje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.