Finci izabrali 12 košarkaša za okršaj s BiH

Nema Jamara Wilsona

Finci izabrali 12 košarkaša za okršaj s BiH

E. Čaušević

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra u gostima igra protiv Finske meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Izabranici Jasmina Repeše jučer su otputovali u Helsinki gdje će sutra odmjeriti snage protiv neugodne Finske. Jasno je da nas očekuje veoma težak meč, ali iz našeg tabora su sigurni da je bh. tim spreman da upiše novu pobjedu.

Finci su spremni za okršaj s našim timom, a selektor Henrik Detteman objavio je danas spisak 12 košarkaša koji će konkurisati za sutrašnji susret. Ono što je iznenadilo mnoge jeste da na spisku nema Jamara Wilson.

Ekipa Finske za meč protiv BiH: Antti Kanervo, Alex Murphy, Shawn Huff, Sasu Salin, Tuukka Kotti, Petteri Koponen, Matti Nutinen, Ville Tahvanainen, Mikael Jantunen, Alexander Madsen, Fifi Aido, Topias Palmi. Podsjećamo, utakmica se igra sutra od 18 sati.

Top Komentari

Dobar,Los,Zao
Ko pogodi đe ovaj Fifi igra cenera mu dodzem
8 0
MirzaBarucic
Debil Nurkic bolje da nije ni dolazio. Kakva je ovo jadna reprezentacija u p.m. NBA zvijezde? Bijeda
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti