Košarkaš Portlanda

Nurkić: Znate i sami kakvi problemi znaju biti sa reprezentacijom

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine priprema se za predstojeće utakmice sa Finskom i Češkom Republikom.

Nakon nekoliko propuštenih okupljanja, na raspolaganju bh. selektoru će biti i Jusuf Nurkić koji se kratko osvrnuo na situaciju u reprezentaciji koja je poprilično konfuzna - nit su svi igrači stigli, nit se zna kada će stići, ni hoće li uopšte...

"Mislim da je sve super za sada. Svi znate kakvi problemi mogu biti i kakvi jesu za reprezentaciju generalno, u bilo kojem sportu ali šta je tu je. Mislim da smo relativno dobro spremni za ovo kratko vrijeme", rekao je Nurkić, te rekao riječ-dvije i o novom selektoru:

"Uživanje je raditi sa Jasminom Repešom, znamo se još iz Cedevite. Znamo šta očekivati jedan od drugog i da će preovladavati profesionalizam".

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

BiH 13. septembra gostuje Finskoj, a tri dana kasnije u Skenderiji dočuje Češku.

Top Komentari

amer9966
čudo nije neku rimu složio dok je davao izjavu
27 1
Keno
"Sta je tu je, valjda smo spremni" to je taj mentalit sto vlada svim reprezentacijama, zato i nemoze probiti nigdje
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi