Zmajevi otputovali u Finsku, Repeša dvojicu igrača ostavio u Sarajevu

Kikanović stiže direktno iz Francuske

Zmajevi otputovali u Finsku, Repeša dvojicu igrača ostavio u Sarajevu

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine otputovala je jutros u Finsku, gdje će igrati meč 1. kola drugog kruga kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Novi selektor Jasmin Repeša će na svojoj premijeri računati na sljedeće igrače koji su se ukrcali na avion: Darko Talić, Adin Vrabac, Edin Atić, Džanan Musa, Milan Milošević, Jusuf Nurkić, Andrija Stipanović, Almir Hasadnić, Amar Alibegović, Kenan Kamenjaš i Amar Gegić.

U Sarajevu su ostali Adi Zahiragić i Emir Sulejmanović, koji se požalio na povredu, dok je dogovor da se kapiten Elmedin Kikanović pridruži ekipi direktnim letom iz Francuske.

Meč Finske i Bosne i Hercegovine igra se u četvrtak s početkom u 18 sati.

Top Komentari

epa
Sretno moci uz pozrtvoavnost i iskustvo pobjeda nebi trebala izostati...
18 1
Bulwyf
Ovoj ekipi trebaju 2 sutera i bila bi ozbiljna. Nije mi jasno zar se ne mogu naci 2 lika koja znaju trojke gadjati u cijeloj drzavi???
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi