FK Sarajevo dolazi u subotu podržati Bosnu u Skenderiji

Teški dani za slavni košarkaški klub

FK Sarajevo dolazi u subotu podržati Bosnu u Skenderiji

Endin Čaušević

Za vikend se igra 5. kolo košarkaškog prvenstva BiH, a u centru pažnje nalazi se meč između Bosna Royal Jelly i OKK Sloboda.

Ovaj meč igra se u subotu u velikoj dvorani Skenderije, te bi mogao biti posljednji put da će ovaj tim istrčati na parket pod imenom Bosna Royal Jelly. Poznato je da je FIBA donijela odluku da sarajevski klub mora isplatiti dugovanja Vučuroviću, a nakon toga iz KK Royal Jelly su odlučili da će raskinuti saradnju s Bosnom, te će takmičenja nastaviti pod imenom Royal Jelly.

Navijači slavnog sarajevskog kluba sada su na potezu, te se očekuje veliki broj ljubitelja košarka u subotu da dođu u Skenderiju. Na taj način treba se pokazati da nekadašnji prvak Evrope ne smije tek tako da se ugasi, te da mora neko reagovati.

Dolazak na ovaj meč najavili su i iz FK Sarajevo. Naime, na incijativu stručnog štaba svi igrači Sarajeva na čelu s trenerom Mehmedom Janjošem doći će u subotu u Skenderiju kako bi podržali Bosnu.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Također, iz bordo kluba pozvali su sve navijače Bosne i ljubitelje košarke da dođu u subotu u Skenderiju i tako pokažu da Bosna ima veliku podršku, bar što se navijača tiče.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi