Fočaci sigurni u Bratuncu

Bratunac poražen kod kuće

Fočaci sigurni u Bratuncu

D. Vejo

U drama završnici košarkaši Sutjeske iz Foče bili su bolji na gostovanju u Bratuncu od istoimene ekipe rezultatom 79:83, po četvrtinama je bilo 25:19, 16:20, 24:18 i 14:26.

Gostujuća ekipa Sutjeske nije baš sjajno otvorila meč. Pa su tako prvi period izgubili sa šest poena razlike. Ipak gosti se tokom druge četvrtine bude pa uspjevaju da postignu 20 poena domaćinu. Tokom prvog poluvremena, tim iz Foče predvodio je Radović koji je ujedno bio i glavna karika.

Treća dionica pripala je ponovo domaćinu. Međutim pad koncentracije u posljednjoj dionici meča bio je glavni razlog dobroj igri gostiju. Ovoga puta tačnije u posljednjoj dionici meča Sladoje je predvodio Sutjesku do nove pobjede.

Najefikasniji u domaćem timu bio je Mladenović sa velikih 30 postignutih koševa, dok su to kod gostiju bili Radović i Sladoje sa po 23 ubačena poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi