Gajić skakački nadmoćna, Mersin poražen od Venezije

Dobar nastup reprezentativke BiH

Gajić skakački nadmoćna, Mersin poražen od Venezije

M. Šljivak

Reprezentativka BiH Marica Gajić odigrala je jako dobar meč za Mersin u prvom duelu četvrtfinala Eurocupa protiv Venezije. 

Turski tim je poražen od italijanskog na svom parketu rezultatom 73:79, a Gajić je u ovom duelu skakački bila dosta nadmoćna.

Marica je na parketu provela gotovo 35 minuta. Napadački nije bila raspoložena i ubacila je sedam poena uz, ali je zato upisala čak 18 skokova.

Ipak, Venezia je u ovom duelu bila bolji tim i na kraju je stekla dobru prednost pred revanš meč.

Potražite više informacija na temu Eurocup:

Najefikasnija u pobjedničkom timu bila je Ruzickova sa 17 poena, De Pretto je zabila 16, a Walker 15 poena. Kod Mersina je briljirala Hartley sa 25 poena.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi