Skromna minutaža za Garzu u porazu Minnesote, Nurkić zbog povrede nije igrao

Bh. reprezentativac se nije naigrao

Skromna minutaža za Garzu u porazu Minnesote, Nurkić zbog povrede nije igrao

E. Oštraković

Bh. košarkaš, Luka Garza, imao je jako skromnu minutažu u porazu Minnesote od Memphisa u okviru NBA lige, te nije mogao pomoći svojoj ekipi.

On je igrao tek nešto više od jedne minute, a za to vrijeme uspio je upisati samo jedan skok, što i nije tako loše obzirok koliko je igrao.

Iako igra u sjajnoj formi kad god dobije priliku da izađe na teren, Garza je utakmicu koju je njegova ekipa igrala sinoć proveo na klupi.

U samom finišu utakmice dobio je priliku za igru i nije imao pretjerano mnogo vremena da pokaže bilo šta, te da svoj tim vrati u igru.

Memphis je na kraju sotvario pobjedu od 128:107, a Garzin učinak bio je jedan skok u odbrani na ovoj utakmici svog tima.

Imao je Garza i jedan pokušaj za tri poena, ali nije bio precizan, a promašio je i dva slobodna bacanja, te se tako sinoć i nije pretjerano proslavio.

Oglasi

Domaću ekipu je do pobjede vodio Morant koji je uspio ubaciti 32 poena, a dodao je devet skokova i devet asistencija.

Kada je riječ o ekipi Minnesote, najefikasniji u porazu svoje ekipe bio je Nowell koji je ubacio 21 poen na ovoj utakmici.

Jusuf Nurkić je propustio utakmicu Portglanda protiv Oklahome zbog povrede, a njegov tim poražen je sa 138:129.

Irving je odigrao još jedan sjajan meč za Dallas, te je svoju ekipu vodio do pobjede protiv Sacramenta u gostima od 122:114.

Ovu utakmicu Irving je završio sa 25 ubačenih peona, te 10 asistencija, a vrijedi spomenuti i to da Luka Dončić nije igrao na ovom meču.

Promo

Top Komentari

user1666374721
Upravo to sam pisao neki dan, treći put zaredom momak pruži vrhunsko izdanje, sljedeću utakmicu na klupi, ni minute ili minutu, to znaci samo jedno, trener ne želi da se on pokaže jer bi neko od nj.ljubimaca morao na klupu, luka se dokazao kao najbolji igrač G lige, ia i ove god, u početku za lowa wolves postizao je preko 30 koseva, vratili ga u prvu ekipu i na klupu. Ne pojmljivo.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi