Gasi mješalicu, motaj kablove: Walker i Bradford napuštaju Bosnu

Ko će igrati?

Gasi mješalicu, motaj kablove: Walker i Bradford napuštaju Bosnu

E. Škorić

Košarkaški klub Bosna Royal prolazi teške trenutke, po ko zna koji put u zadnjih 15-ak godina.

Bosna se rasipa iz dana u dan, igrači odlaze, pa je trenutni igrački roster izuzetno osiromašen, a čini se da tu nije kraj.

Nakon što su otišli Goran Ikonić, Radukić, Pašajlić, Knežević, Šturanović, Miković... uslijedit će još nekoliko odlazaka.

Trenutno je u Bosni osam igrača, ali kako SportSport.ba saznaje, od naredne sedmice klub će ostati i bez Amerikanaca Coryja Bradforda i Walkera, pa će u rosteru biti samo pet igrača, obzirom da se Edin Rešidović vraća u Bošnjak.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Nakon svega, upitno je hoće li Bosna imati dovoljno igrača za naredne mečeve, a u ovoj sezoni je imala žestok tempo i nastupala je u nekoliko takmičenja, pa je praktično igrala svake dvije utakmice.

Top Komentari

komedija
Hahaha. Bosna je umrla davnih dana, ovo je komedija.
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi