Gdje si krenuo momak? Halilović driblingom poslao češkog igrača u pionire

Šteta što ovo nije bio koš

Gdje si krenuo momak? Halilović driblingom poslao češkog igrača u pionire

E. Čaušević

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine trenutno igra u gostima protiv Češke.

U prvom poluvremenu naši košarkaši su prikazali veoma dobru predstavu i još uvijek su rezultatski u igri. Češka ima šest poena prednosti nakon prvog dijela i vodstvo 39:33.

Češka je u prvom dijelu imala i dvocifrenu prednost, ali su bh. košarkaši u finišu druge četvrtine napravili sjajnu seriju i došli samo na jedan poen zaostatka.

Naši su imali i napad za vodstvo, ali nažalost Miralem Halilović nije pogodio iako je maestralin rolingom izbacio u potpunosti iz igre jednog češkog igrača. No, na kraju je izostala realizacija.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

Eyeopenner
imal kakva druga fora osim vracanja kuci, omladinski pogon, prethodni klub i tako to
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi