Mulaomerović: Razočaran sam, prvo poluvrijeme je bilo katastrofalno

Trener Slobode nije bio zadovoljan sa igrom svog tima

Mulaomerović: Razočaran sam, prvo poluvrijeme je bilo katastrofalno

S. Pašalić

OKK Sloboda je večeras u Mejdanu poražen od MZT-a sa 82:69 u okviru 12. kola ABA 2 lige.

Gosti su od samog početka bili bolji tim na parketu i uvjerljivo slavili, a trener domaćih Damir Mulaomerović je dao svoj komentar na press konferenciji nakon utakmice.

"Pa dobro, teško je komentirati ovakvu utakmicu iz prostog razloga što sam ja razočaran pristupom ... Znali smo da MZT ima kvalitet, međutim specijalno prvo poluvrijeme je bilo katastrofalno."

"Što se tiče pristupa, energije, grešaka, tako da smo bili jako, jako bojažljivi i to je ono što meni smeta. Pogotovo napadački skokovi u prvom poluvremenu pokazali su da MZT ima i veću kvalitetu, a na kraju i veću želju za pobjedom"

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Probali smo na kraju drugo poluvrijeme sa svim petorkama, međutim večeras je MZT bio prekvalitetan za nas. Nama preostaje nedjelja koja je dosta bitna i moramo se oopraviti i mentalno i psihički da tu utakmicu protiv Kaknja ovdje probamo odigrati na najbolji mogući način i da to dobijemo, tako da, idemo dalje"

Top Komentari

Haresolina
Riješi se igrača sa prosjekom šuta manjim od PDV-a. Večeras je Čampara imao 16,7%, a Gegić 0%. Ne podcjenjujte navijače.
1 0
Haresolina
Sa takvim pristupom i učinkom te igrače ne treba ni slučajno pozivati u reprezentaciju
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi