Grčka zvijer ponižavala radnika, a zatim je nestao kada mu se našao ravan
Giannis Antetokounmpo bio je vidno nervozan pred utakmicu, a svoju bahatost je iskalio na običnom radniku

Giannis bio veoma nervozan

Grčka zvijer ponižavala radnika, a zatim je nestao kada mu se našao ravan

Midhat Šljivak

Grčki košarkaš Giannis Antetokounmpo izazvao je veliku pažnju nakon što je u dvorani došao u sukob s radnikom koji je imao zadatak da se pobrine da sve bude po pravilima košarkaške igre.

Giannis Antetokounmpo bio je poprilično nervozan pred utakmicu njegovih Milwaukee Bucksa na gostovanju kod Philadelphia 76ersa, a tu nervozu odlučio je prenijeti na parket.

Tokom zagrijavanja Giannisu je zasmetao čovjek koji radi na održavanju Wells Fargo Centra i koji je trebao da se pobrine da koševi budu spremni za igru.

Grčka zvijer nije željela da ga vidi. Ljestve koje je momak koristio za posao bile su na parketu, ali Giannis je toliko želio da šutira i tražio je da se sklone pored.

Radnik nije želio da napusti parket nedovršenog posla. To je zasmetalo NBA zvijezdi te je bacio ljestve pored terena i ostavio je sve u nevjerici svojim ponašanjem.

Sve je to vidio centar domaćeg tima Montrezl Harrell. Smatrao je kako Giannis ponižava radnika i krenuo je da se obračuna s njim.

Oglasi

Košarkaš 76ersa krenuo je prema grčkom košarkašu. Srećom, osiguranje i treneri su spriječili incident i Harrell se nije uspio dočepati Giannisa.

Grk je poznat kao jako ponizna osoba. Zbog toga je ovako ponašanje prema običnom radniku izazvalo veliko čuđenje, ali očito slava i milioni svakome udare u glavu.

On je sinoć bio vidno nervozan. Pokazao je to i na parketu gdje je imao učinak od 25 poena i 14 skokova, ali je s linije slobodnih bacanja od 15 pokušaja pogodio samo četiri šuta.

Ove sezone Antetokounmpo je na prosjeku od 29.5 poena i 12 skokova po utakmici i osmi je strijelac NBA lige.

Njegov trenutni ugovor iznosi 230 miliona dolara, pa i nije nikakvo čudo što se počeo ponašati veoma bahato.

Oglasi