Gigi Datome o glasinama o prelasku u Armani: Pričat ćemo na kraju sezone

Sve glasnije priče o velikim problemima u Feneru

Gigi Datome o glasinama o prelasku u Armani: Pričat ćemo na kraju sezone

Još uvijek atkualna košarkaška sezona 2019/20. bila je itekako turbulentna za ekipu istanbulskog Fenerbahcea. 

Od samog starta, kako u turskom prvenstvu, tako i u Euroligi, vidjelo se da se nešto ne štima u igri tima koji s klupe predvodi najtrofejniji europski trener svih vremena Željko Obradović.

Nedugo prije krize izazvanom pandemijom koronavirusa počele su stizati glasine da Fener ima velikih problema s isplatama plaća košarkašima, a zatim i da Željko Obradović sasvim sigurno napušta klub na kraju sezone. Kako su glasine sustizele jedna drugu, pojavile su se i one da će nekoliko igrača sigurno napustiti tim na kraju sezone, a među njima je i sjajno talijansko krilo Luigi Datome koji se povezuje s milanskim Armanijem u kojem krize jednostavno nema i koji kontaktira mnoge igrače te osluškuje tržište. 

"Pričat ćemo kad završi sezona, još uvijek je malo rano za te priče. Što se tiče Fenerbahcea ja imam još jednu godinu ugovora, pa ćemo vidjeti što će se dogoditi" - kazao je Datome za Giornale ostavivši otvorena vrata za eventualno napuštanje Istanbula. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi