Gobert se javio iz izolacije: Volio bih da sam ovo ozbiljnije shvatio

Kaje se za postupke

Gobert se javio iz izolacije: Volio bih da sam ovo ozbiljnije shvatio

M. Šljivak

Rudy Gobert prvi je NBA igrač koji je zaražen koronavirusom.

Francuski centar koji nosi dres Utah Jazza se samo dva dana ranije šalio na račun korone, te je namjerno dirao mikrofone kako bi u šali zarazio novinare.

Na kraju je zarazio saigrača Donavana Mitchella, te jednog dječaka kojem je davao autogram. Gobert se javio iz izolacije i ističe da bi volio da je sve shvatio ozbiljnije.

"Osjećam se sve bolje. Vrlo je važno da zašitite sebe i ljude oko vas. Volio bih da sam ovo ozbiljnije shvatio. Nadam se da će to drugi napraviti, jer možemo ovo skupa pobijediti", rekao je Gobert.

Francuz je odlučio pokloniti pola miliona dolara ljudima koji su ostali bez posla zbog zatvaranja dvorane i prekida NBA sezone, te ljudima pogođenim virusom.

Top Komentari

Ante G.
Da li sebi izgleda kao glupan dok gleda video u kome trlja onaj mikrofon?
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi