Dječak zaražen koronavirusom nakon što je dobio autograme od košarkaša Utah Jazza

Gobert i Mitchell u centru pažnje

Dječak zaražen koronavirusom nakon što je dobio autograme od košarkaša Utah Jazza

E. Čaušević

Utah Jazz prije nekoliko dana potvrdio je da je Rudy Gobert pozitivan na koronavirus, a on je zarazio još jednog svog saigrača.

Gobert je nekoliko dana prije toga ismijavao sve što se dešava oko koronavirusa, a na kraju se ispostavilo da je on zaražen. Svojim ponašanjem ugrozio je i ostale saigrače, a samo dan kasnije saopšteno je da je i Donovan Mitchell pozitivan na koronu.

Francuski košarkaš se izvinjavao svojim saigračima zbog bahatog ponašanja i poručio je da jednostavno nije znao da je zaražen. No, američki mediji prenose da je Gobert ponovo na udaru.

Naime, ispostavilo se da je jedan dječak iz Bostona zaražen koronavirusom nakon što je prisustvovao utakmici Utah Jazza. On je tražio autograme od igrača Utaha i potvrđeno je da su ga Gobert i Mitchell ispoštovali i zbog toga nije poznato ko je od njih dvojice zarazio ovog dječaka.

Ostali košarkaši Utah Jazza na svu sreću nemaju simptome koronavirusa, ali se iz predostrožnosti još uvijek nalaze u izolaciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi