Šta nam to spremaju Warriorsi? Ukoliko im plan prođe, bit će nezaustavljivi!

Žele trejd sa 76ersima

Šta nam to spremaju Warriorsi? Ukoliko im plan prođe, bit će nezaustavljivi!

E. Škorić

Golden State Warriorsi su imali razočaravajuću sezonu, ali u narednoj žele opet doći do vrha.

S obzirom da iamju drugog pika, kao i Andrewa Wigginsa koj ise i ne uklapa baš najbolje uz Stepha Curryja i Klay Thompsona, Warriorsi su u dobroj poziciji da dovedu novo veliko ime u svoje redove.

Cilj ekipi iz San Francisca je da dovede visokog i kvalitetnog košarkaša koji bi mogao da se suprostavi centrima poptu Anthonyja Davisa, Nikoli Jokiću i drugima.

Navodno je jedna od želja Warriorsa da u trejdu dovedu Bena Simmonsa i Al Horforda, dok bi Philadelphiji poslali Wigginsa i drugi pik sa NBA drafta.

Pitanje je samo da li bi Philadelphia pristala na takvo što jer je cilj ovog tima da napadne titulu predvođen Joelom Embiidom i Docom Riversom na klupi.

Ukoliko bi plan Warriorsa prošao, kakav to tek tim bio sa Simmonsom, Curryjem, Thompsonom, Greenom i na kraju Al Horfdordom...

Top Komentari

makelele
Realnije bi bilo da dovedu Nurkića, za tog Wigginsa i 2.pick na draftu, pod uslovom naravno da rip city zadrzi whitesidea, a sa strane se rjese mccoluma za jednog jakog pf-a... niko na svijetu ne bi dao simmonsa i harforda za Wigginsa i 2.pick na draftu.
3 1
DadiG
Simmons i Curry igraju istu poziciju. Harford je star i nije centar da se bori sa Davisom ili Jokićem. Bog dragi zna gdje je ovo Škorić našao ako nije i izmislio. Ali dobro, niko ga nikada nije optužio da je dobar novinar, ili novinar uopšte
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi