Golemac: Idemo u goste najboljem timu lige, ali dat ćemo svoj maksimum
Josip Golemac dobro je iskoristio minutažu koju mu je trener Hrvoje Vlašić ukazao protiv KK Bosna Royal

Mladi krilni centar HKK Zrinjskog uoči utakmice protiv Sixt Primorske

Golemac: Idemo u goste najboljem timu lige, ali dat ćemo svoj maksimum

Košarkaši mostarskog HKK Zrinjskog otputovali su danas u Kopar gdje ih sutra čeka susret 18.kola druge ABA lige protiv Primorske, lidera ovog natjecanja. 

Pred utakmicu s favoriziranim Slovencima za službenu stranicu kluba izjave su dali šef stručnog stožera Hrvoje Vlašić i košarkaš Josip Golemac.

Hrvoje Vlašić, trener HKK Zrinjskog:

Dolazimo u goste lideru prvenstva i najozbiljnijem kandidatu za ulazak u prvu ABA ligu. Momčadi koja ima samo jedan poraz u dosadašnjem tijeku natjecanja. Odlično su pokriveni na svim pozicijama, odlično vođeni ,a na nama je da pružimo što bolji otpor favoriziranom domaćinu!”

Josip Golemac, košarkaš Zrinjskog:

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

“Idemo u goste najboljoj ekipi u ligi, koja je dobro popunjena na svim pozicijama. Izgubili smo sve izglede za Final four, ali bez obzira na to idemo gore pružiti maksimum i vidjet ćemo za što će to biti dovoljno".

Utakmica između Sixt Primorske i HKK Zrinjskog igra se sutra u 18h u Kopru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi