Golijanin: Nestrpljivo čekamo meč odluke, želimo u Premijer ligu

Košarkaš Gradine za SportSport.ba

Golijanin: Nestrpljivo čekamo meč odluke, želimo u Premijer ligu

M. Šljivak

Gradina i Čelik odlučiće u subotu o posljednjem učesniku Premijer lige BiH za košarkaše u narednoj sezoni.

Finale A1 lige donijelo je dosta uzbuđenja u prethodna dva duela, a rezultat u seriji je izjednačen 1:1.

Sezona u ovom takmičenju biće završena u trećoj utakmici koja se u subotu igra u Srebreniku. Najavu meča je za SportSport.ba dao košarkaš Gradine Zlatko Golijanin.

On očekuje pobjedu i plasman u Premijer ligu BiH.

"U subotu nas očekuje posljednja utakmica za koju smo naporno radili čitavu sezonu. Nestrpljivo je čekamo i nadamo se da ćemo naplatiti u ovom meču sav rad i trud", rekao je Golijanin.

Ekipa je maksimalno spremna za duel protiv Čelika.

Potražite više informacija na temu A1 liga BiH:

"Svi smo spremni. Daćemo više od maksimuma kako bismo osvojili prvenstvo i ostvarili plasman u Premijer ligu BiH. Pozivam sve navijače Gradine i ljubitelje košarke da nam pomognu da osvojimo titulu", istakao je košarkaš tima iz Srebrenika.

Odlučujući meč finalne serije A1 lige između Gradine i Čelika igra se u subotu od 18:30 u Srebreniku

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi