8

Komentari (8)

E.Car
Iskreno, ti si naš najuspješniji košarkaški trener i u muškoj i ženskoj seniorskoj košarci ali trebao si otići poslije SP jer si vidio da ide smjena generacije, nema JJ, šta si mislio da si čarobnjak pa ćeš nas gurnuti u visine. Ovo je naš realnost, možda smo mogli dobiti Makedoniju i to je plafon.
nightcry
Realno i racionalno, svako drugačije razmišljanje je romantično fantaziranje. Čovjek nam je i doveo Jonesovu, na kraju krajeva, i to je njegov uspjeh. Sve što je pobjedio sa njom ide i njemu na čast. U ove posljednje 2-3 godine su nam malo vratili taj osječaj kad nešto možeš napraviti u sportu, i plyuvati ga sad je b.e.z.o.b.r.a.z.n.o.
nightcry
Pa šta sad? Šta i ako prihvate ostavku i on ode? Dolazi period novih uspjeha, šta li !?
nightcry
Ova ekipa bez Jonesove ne može realno dobiti nikoga iz "gornjeg doma" evropske ženske košarke, a to su ekipe koje se redovno kvalifikuju (u našoj grupi to su Belgija i njemice).
vedin
user1647539682
Ugasite vi taj sport u nasoj drzavi,to je jedino rjesenje da se vise ne sramotimo...
user1666374721
Huraaa, imao je karaktera i ljudskosti,
nightcry
Da je dobio Makedoniju, kao što je trebalo, i što ova ekipa s njim realno može da dobije 9 od 10 tekmi, završio bi kvalifikacije na bez Jonesove više nego odličnom trečem mjestu sa 3-3 !!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.