10

Komentari (10)

DadiG
Trenutno na naslovnoj strani 3 priloga o Wandy i 1 o ženskoj reprezentaciji
amircoralic
Previse ste se digli a igramo gore nego bilo kakvi amateri sem Jonsove
Mostarac94
Pa jbte osim Jones jel ijedna zna opalit lopte na kos, brate niste 60 poena presli i ti palamudis nesto
user1647539682
Nama je u svakom sportu samo uspjet otic na svjetsko il europsko i kad se to desi svake prestupne godine onda lezi neka te gaze i sramotr kao mi smo svoje zavrsili....tek onda zapni bosnjo napaceni pokazi da nisi tu slucajno...pm
a1ska
Kako glup mentalitet od trenera. Nevjerovatno.
struja
Bolje se ne pojavljivat na ovakav nacin.Ne igraj te vise i kuci oma
Bazarich
Mene bi bilo stid ovo izjavit Al eto haj
antikomunist
ma USPJEH je sto smos e plasirali..USPJEH je sto smo presli"magicnu cifru"datih koseva, na obe dosadasnje PREKO 50,uspjeh JE...MA MRS U pm OBADVOJE!Vas dvoje i jeste srozali reprezentaciju na dno!Ili vasi mentori ,Vjerovatno iz Srbije mada sve aludira na Banjaluku.Ovo nije ni sjena reprezentacije koja u svojim redovima ima najbolju svjetsku kosarkasicu.Nakon svega sam vas podrzavao pa i nakon sramotnog poraza od reprezentacije debeljuca Portorika.Ali sada, ne vise. Sad si dao sansu svima?To si trebao d aardis prtov debeljuca a ne protiv jedne Kine.Lojo, sto si bio selektor-bio si.Hebali te samo tebi znani"uspjesi"!
hake
Lojo lojo ****no pojo! Mi smo izgubljena nacija. Slavimo pojavljivanje na velikom takmičenju, umjesto da se trudimo zablistat i tamo. Sve je to samo prodavanje muda pod bubrege. Lojo majmune daj otkaz! Veze ti nemaš! Pišljivi Portoriko te ubio.
delapenja
Hajd Lojo ne seri,nisi ovakve izjave davao prije prvenstva,naravno da je plasman na SP veliki uspjeh,al ocigledno nesto ne stima,djevojke nisu mogle zaboraviti igrati,i one pobjede protiv belgijei ostalih,sad se brukamo gubimo po 50 razlike.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.