Gordić nakon godinu dana mijenja klub?

Na meti Budućnosti iz Podgorice

Gordić nakon godinu dana mijenja klub?

Iskusni bosanskohercegovački košarkaš Nemanja Gordić mogao bi napustiti Partizan.

Gordić se "crno-bijelima" pridružio prošlog ljeta nakon što je prethodno proveo tri uspješne sezone u Budućnosti, no ovaj klub sada želi ponovo da ga angažuje.

Podgoričani žele da budu značajan akter na ljetnoj košarkaškoj pijaci i već na radaru imaju nekoliko imena, a jedno od njih je upravo Gordić s čijim bi dolaskom riješili pitanje plejmejkera uoči naredne sezone.

Da bi moglo doći do Gordićevog povratka na društvenim mrežama pišu i stranice koje su dobro upućene u zbivanja oko Budućnosti.

Ukoliko bi došlo do transfera, Gordiću bi to bio treći put da oblači dres Budućnosti. Za ovaj tim je igrao od 2005. do 2010. i od 2016. do 2019. godine.

Top Komentari

dinass
Mozda su mu obecali kucu obnoviti
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi